Murárske práce a obkladačské práce od profesionálov

Na kvalitnú murársku prácu je veľmi dôležité sa obrátiť na odborníkov, ktorí majú v tomto obore dlhoročné skúsenosti. Murovanie patrí k úplným základom pri výstavbe domu alebo bytu. Treba mu venovať dostatočnú pozornosť a vyberať si firmu, ktorá sa zameriava na tieto práce, v správnom pomere cena/kvalita. 

Naši majstri, ktorí disponujú s niekoľko ročnými skúsenosťami v tejto oblasti predstavujú alfu a omegu našich prác – spoľahlivosť, čistota a precíznosť.

Odbornosť pri výkone murárskych a obkladačských prác

Náš tím majstrov sa skladá len z tých najlepších odborníkov v oblasti murárskych prác a obkladačských prác. Dbáme na precíznosť, pretože vieme že ak sa práca v začiatočnej fáze ( murovanie) odvedie nekvalitne, následky sa prejavia pri nasledujúcich krokoch ako sú maliarske práce ( dať ako odkaz !)  a podobne. Pri práci používame overené technológie a materiály od firiem, ktoré patria k špičke na trhu. Tak isto ako pri obkladaní či pokládke dlažby – ušetrite čas, a zverte prácu našim odborníkom. Máme s obkladaním dlhoročné skúsenosti, ktoré sa odzrkadlia v každej jednej práci.

Čo môžete od nás očakávať ?

Vďaka dlhoročným skúsenostiam našich majstrov vieme pracovať rýchlo, kvalitne a efektívne. Poskytujeme individuálny prístup, dôslednosť pri každej práci a flexibilitu. Snažíme sa za každým dodržať vopred dohodnuté termíny všetkých prác tak, aby boli naši klienti spokojní. 

Cenník murárskych a obkladačských prác

Cena murárskych a obkladačských prác býva väčšinou len orientačný. Cena za jednotlivé úkony závisí najmä od zložitosti, rozsahu prác, lokality, aký materiál sa pri murovaní použije – platí, že čím je materiál kvalitnejší, tým je cena vyššia. Vieme vám však určiť orientačnú cenu pri našej prvej konzultácií – vykonáme obhliadku bytu a následne určíme cenovú ponuku.

Kde pôsobia naši majstri ?

Naše služby majstrov s dlhoročnými skúsenosťami môžete využiť v BRATISLAVE ako napríklad v Novom Meste, Dúbravke, Petržalke, Karlovej Vsi,  Rusovciach, Jarovciach ale aj v BANSKEJ BYSTRICI – Radvaň, Kremnička, Rakytovce, Majer, Podlavice.

Prečo si vybrať nás?

232 +
zrealizovaných projektov

Seriózny prístup

Na nás sa môžete spoľahnúť. Dodržíme všetko, na čom sa pred prácami dohodneme. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste

Služby od A po Z

V našom portfóliu nájdete široký výber služieb z oblasti stavebníctva. Chystáte sa prerábať ? Stavať dom ? Obráťte sa na nás.

Moderné vybavenie a technológie

Úkony ktoré vykonávame si vyžadujú aj kvalitné prístroje a nástroje. Preto dbáme na to, aby sme vždy disponovali kvalitným a moderným vybavením.

Školení pracovníci

Odbornosť je pre nás prioritou. Preto v našom tíme sú len majstri, ktorí majú niekoľko rokov praxe absolvovali skúšku odbornej spôsobilosti.