Sadrokartónové práce

Venujeme sa montáži sadrokartónu na všetky spôsoby už niekoľko rokov. V našej firme pracujú majstri s dlhoročnými skúsenosťami s montážami sadrokartónu. Prácu vykonávame precízne, čisto, spoľahlivo a rýchlo.

Montáž sadrokartónu – aké druhy sadrokartónových prác ponúkame ?

montáž sadrokartónu je veľmi čistý a hlavne rýchly proces. Ponúkame nasledovné sadrokartónové práce:

  • znižovanie stropov sadrokartónom
  • montáž sadrokartónových priečok
  • montáž sadrokartónových podhľadov
  • montáž sadrokartónovej šachty za wc
  • montáž kazetových stropov

Aké výhody má montáž sadrokartónu ?

Jeho montáž má mnohé výhody – možnosť skoršieho vykonania maliraskych prác , pokladanie podlahy a takisto sa zabraňuje vytváraniu plesní. Tmeliace prípravky ktoré sa používajú pri montáži sadrokartónu majú protiplesňový efekt. 

Sadrokartón sa používa tiež pri znižovaní stropov keď chceme inštalovať nové elektrické zariadenie alebo natiahnuť nové vedenie bez vysekávania do stien. 

Montáž sadrokartónu sa využíva pri zavádzaní bodových svetiel, či pri kompletnej zmene dispozície domov bytov a iných priestorov.

Pri zavádzaní nových zariadení či vedenia sa využíva aj montáž sadrokartónových priečok alebo sadrokartónových podhľadov. 

Sadrokartónové stropy a sadrokartónové priečky zabezpečuje zvukovú a tepelnú izoláciu ktorá vie ušetriť miesto a dovolí následne zväčšiť priestory – izby. 

Čo môžete od nás očakávať ?

Vďaka dlhoročným skúsenostiam našich majstrov vieme pracovať rýchlo, kvalitne a efektívne. Poskytujeme individuálny prístup, dôslednosť pri každej práci a flexibilitu. Snažíme sa za každým dodržať vopred dohodnuté termíny všetkých prác tak, aby boli naši klienti spokojní. 

Cenník montáže sadrokartónu 

Cenník pre sadrokartonové práce závisí od jednotlivých úkonov, od zložitosti montáže sadrokartónu, od rozsahu a trvania montáže sadrokartónu. Pred samostatnými prácami si dohodneme s vami konzultáciu, kde vám vieme určiť orientačnú cenu prác.

Kde pôsobia naši majstri ?

Naše služby majstrov s dlhoročnými skúsenosťami môžete využiť v BRATISLAVE ako napríklad v Novom Meste, Dúbravke, Petržalke, Karlovej Vsi,  Rusovciach, Jarovciach ale aj v BANSKEJ BYSTRICI – Radvaň, Kremnička, Rakytovce, Majer, Podlavice.

Často kladené otázky a odpovede

Prečo si vybrať nás?

232 +
zrealizovaných projektov

Seriózny prístup

Na nás sa môžete spoľahnúť. Dodržíme všetko, na čom sa pred prácami dohodneme. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste

Služby od A po Z

V našom portfóliu nájdete široký výber služieb z oblasti stavebníctva. Chystáte sa prerábať ? Stavať dom ? Obráťte sa na nás.

Moderné vybavenie a technológie

Úkony ktoré vykonávame si vyžadujú aj kvalitné prístroje a nástroje. Preto dbáme na to, aby sme vždy disponovali kvalitným a moderným vybavením.

Školení pracovníci

Odbornosť je pre nás prioritou. Preto v našom tíme sú len majstri, ktorí majú niekoľko rokov praxe absolvovali skúšku odbornej spôsobilosti.