Kvalitné výkopové práce a búracie práce

Sme firma, ktorá má široké zameranie v oblasti murárskych prác, rekonštrukcií alebo vo výstavbe domov na kľúč. V našom portfóliu nájdete aj služby z oblasti výkopových prác či búracích prác. Sme vybavení profesionálnymi prístrojmi a strojmi, ktoré naši majstri s dlhoročnými skúsenosťami využívajú.

Čo môžete od nás očakávať ?

Vďaka dlhoročným skúsenostiam našich majstrov a profesionálnym strojom vieme pracovať rýchlo, kvalitne a efektívne. Poskytujeme individuálny prístup, dôslednosť pri každej práci a flexibilitu. Snažíme sa za každým dodržať vopred dohodnuté termíny všetkých prác tak, aby boli naši klienti spokojní. 

Aké služby ponúkame ? 

Ponúkame rôzne výkopové práce a búracie práce – pomocou strojov alebo ručné búracie práce

Výkopové práce:

  • plot, základy domu, plot
  • šachty, žumpy, čističky studne
  • prípojky – voda, plyn, elektrina, odpadové rúry
  • ručné výkopové práce v nedostupnejších priestoroch

Demolačné práce:

  • rozbíjanie základov
  • búranie starých domov
  • búranie priečok, stien

Cenník výkopových prác a búracích prác

Cena búracích prác a výkopových prác sa odvíja od nasledujúcich faktorov:

  • rozsah – veľkosť pozemku, alebo priestoru, ktorý máte v pláne demolovať alebo priestor kde chcete vykopať základy, plot alebo garáž
  • náročnosti – niektoré terény bývajú ťažko obrábateľné, čo môže skomplikovať prácu pri výkope  základov domu, plotu, garáže. Práce sa tým pádom môžu časovo natiahnuť.
  • druhu práce – cena závisí aj od druhu práce aký si zvolíte. V závislosti od toho sa volia rôzne druhy strojov a prístup majstrov.

Kde pôsobia naši majstri ?

Naše služby majstrov s dlhoročnými skúsenosťami môžete využiť v BRATISLAVE ako napríklad v Novom Meste, Dúbravke, Petržalke, Karlovej Vsi,  Rusovciach, Jarovciach ale aj v BANSKEJ BYSTRICI – Radvaň, Kremnička, Rakytovce, Majer, Podlavice.

Prečo si vybrať nás?

232 +
zrealizovaných projektov

Seriózny prístup

Na nás sa môžete spoľahnúť. Dodržíme všetko, na čom sa pred prácami dohodneme. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste

Služby od A po Z

V našom portfóliu nájdete široký výber služieb z oblasti stavebníctva. Chystáte sa prerábať ? Stavať dom ? Obráťte sa na nás.

Moderné vybavenie a technológie

Úkony ktoré vykonávame si vyžadujú aj kvalitné prístroje a nástroje. Preto dbáme na to, aby sme vždy disponovali kvalitným a moderným vybavením.

Školení pracovníci

Odbornosť je pre nás prioritou. Preto v našom tíme sú len majstri, ktorí majú niekoľko rokov praxe absolvovali skúšku odbornej spôsobilosti.